Billedet på sidehoved
  • Ådalskolen, Fangel Friskole
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
  • Ådalskolen, Fangel Friskole

Sommerferie 2016

Eleverne er taget på sommerferie for at opleve i sommerlandet. 
Skolen er nu uden børnenes smittende livsglæde og glade smil. I stedet er pedellen og rengøringsselskabet i fuld sving med at gøre skolen ren og klar til næste skoleår. 
Lærerne har allerede forberedt sig meget til næste skoleår, og også på biblioteket er der blevet arbejdet på højtryk med gennemsyn af taskebøgerne og registrering af mange nye bøger. 

Translokation 2016

Fredag d. 17. juni var alle afgangselever og forældre inviteret til translokation - og det blev en hyggelig og lidt vedmodig aften. 
Vi fik sagt farvel til 26 herlige unge mennesker med livsmod og livsappetit. De blev med de bedste ønsker og gode ord sendt ud i verden mod uddannelse, fortsat ungdomsliv og senere et virksomt voksenliv. 
Det blev sagt dybfølt tak på kryds og tværs. Mange kunne refleksivt se, de havde meget at takke for. 
Aftenen bød på megen hyggeligt samvær med god mad, sange, taler og godmodig drilleri. 

Kort om skolen

På Ådalskolen kommer alle elever på lejrskole hvert år

På Ådalskolen har alle elever en skoleven

På Ådalskolen har forældrene direkte indflydelse. (Alle medlemmer af bestyrelsen er forældre til elever på skolen)

På Ådalskolen anser vi skole-hjem-samarbejdet for afgørende. Vi afsætter bl.a. 20 min. pr. skole/hjem-samtale. Hertil kommer forældremøder.

På Ådalskolen starter vi alle dage med en morgensamling med sang, fortælling og samvær.

Lærerige lejrskole

På Ådalskolen er alle elever hvert år på lejrskole, og hver gang kommer eleverne hjem beriget med læring og mange oplevelser.

I år fik eleverne i 1., 2. og 3. klasse en fin oplevelse, at de i busser vendte hjem til skolen. Her stod nemlig eleverne fra de to børnehaveklasser klar til at modtage med flag og fantastisk stemning. Det er skønt at være ude for at opleve verden, men det også dejligt at vide, at man er savnet og ventet af skolekammeraterne derhjemme.

Ingen aktuelle opslag

Vi lærer gennem sanserne

I 0.A. kom Sebastians far en dag ind med en regnbueørred, han netop havde fanget. Det gav anledning til praksisnær undervisning, da børnene tog del i dissekeringen. Sådan en fisk er indvendig lidt ulækker og spændende på samme tid, synes mange af eleverne. 
"Jeg vil også holde et øje", sagde eleverne ivrigt.

Forpligtende fællesskab

Ådalskolen er et åbent og vedkommende skolefællesskab, der udgør en tryg ramme for læring og udvikling.
Her udforskes, udfoldes og opleves livets mangfoldighed gennem fælles forundring i et inspirerende læringsmiljø.
Gå på opdagelse på vores hjemmeside for at lære Ådalskolen bedre at kende. Tag kontakt med os, hvis du vil møde skolen direkte. Du er velkommen.

Måske er der plads til dit barn

Ådalskolen er en meget populær skole med stor søgning. Dog er der få ledige pladser på f.eks. 1. og 2. klassetrin til piger. Der er også en ledig plads på 8. klassetrin.

Kontakt skolen for at høre nærmere eller aftale et besøg. Tlf. 65 96 12 30

Pedaltramp og tungen lige i munden

Mandag i uge 14 kom "Cykling Odense" forbi skolen med deres mobile cykelbane. Eleverne i nogle klasser blev udfordret på balance og manøvrefærdigheder på cykel generelt. Det var sjovt og lærerigt.

Nyt hold i Mini-SFO

Første marts mødte 22 søde og lidt spændte børn op på skolen sammen deres forældre. 
Yvonne og Janni havde gjort klar på forhånd i lokalet, så alt var klar. Også børnene virkede helt klar til at lave skiftet fra børnehave til "førskole". 

Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen

Besøgstæller siden 26. juni '13

1267843