Billedet på sidehoved
  • Ådalskolen, Fangel Friskole
image
Billedet på sidehoved
  • Ådalskolen, Fangel Friskole

Lærer søges

Ådalskolen, Fangel Friskole søger en kompetent og engageret Naturfagslærer til 7. – 9. kl.

Vi søger en lærer med et stort friskolehjerte og ønsket om at være en aktiv del af en udviklingsorienteret skole med respekt for skolens rødder. Du skal kunne se dig selv i skolens visionstræ med fokus på læring, bevægelse og fællesskab sammen med kollegaer, elever og forældre.

Du kan undervise i Matematik, Fysik/Kemi, Biologi/Geografi og måske har du leget med EdTech og er frisk på at eksperimentere med eleverne med Mikrobits, Scratch, SpikePrime eller lign.

Vi er en fremtidsorienteret skole og forventer at du kan anvende IT og medier og kan varetage klasselærerfunktion. Herudover skal du indgå i og bidrage til spændende fag- og emneuger i tæt samarbejde med dine kollegaer. Fortæl gerne om hvad du i øvrigt er optaget af.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Yderligere informationer om stillingen kan indhentes ved besøg eller henvendelse pr. mail til skoleleder Lone Binzer, lb@aada.dk eller viceskoleleder Bo Busk, bb@aada.dk.

Ansøgninger evalueres løbende og stillingsopslaget tages ned når vi har fundet den rette. Ansøgning med relevante bilag (i samlet pdf.fil) sendes til Ådalskolen, Fangel Friskole, Lone Binzer, mail: lb@aada.dk. Mærk ansøgningen 'Lærerstilling'. 

Ansættelse sker efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Samtaler afholdes løbende.  

 

Ådalskolen er en Grundtvig-Koldsk Friskole med 233 elever. Skolen er en selvejende institution, grundlagt i 1873 og har 27 fastansatte. http://aada.dk/sp/42467/text/V%C3%A6rdigrundlag

 

 

 

Vikararbejde på skolen og i SFO'en

Ådalskolen er en god arbejdsplads og folk synes heldigvis at være tilbøjelige til at blive her længe!

Vi bruger ikke vikarbureauer eller lignende, men har ud over den faste stab nogle pensionerede medarbejdere, tidligere elever, praktikanter og lignende at trække på, når der er mandefald. Denne gruppe har naturligvis også andre gøremål og derfor er udskiftningen større.

Vi er altid interesserede i at høre fra folk, der kan noget med børn i skolealderen og kunne have lyst til at springe til, når vi har brug for det.

Så hvis du kender Ådalskolen, eller kunne tænke dig at lære den at kende i forbindelse med forefaldende vikararbejde, er du meget velkommen til at sende en "uopfordret ansøgning", hvor du skriver lidt om dig selv, vedlagt relevante uddannelsesbeviser, udtalelser osv.

Send din ansøgning til kontoret@aada.dk eller til skolens postadresse.

 

Opdateret 25.03.2019