Billedet på sidehoved
  • Ådalskolen, Fangel Friskole
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
  • Ådalskolen, Fangel Friskole

Ledige stillinger på Ådalskolen

Stillingsopslag viceskoleleder, Ådalskolen i Bellinge, Odense

Viceskoleleder søges

Ådalskolen, Fangel Friskole søger en kompetent og engageret viceskoleleder pr. 1. august 2018.

Vi søger en viceleder med et stort friskolehjerte og ønsket om at være en aktiv del af en udviklingsorienteret skole med respekt for skolens rødder. Du skal kunne se dig selv i skolens visionstræ med fokus på læring, bevægelse og fællesskab sammen med ansatte, elever, forældre og lokalsamfundet.

Du skal have lyst til fællesskabet og indgå i ledelsesteamet. Du skal turde give plads og gå i dialog, men også tage de nødvendige beslutninger. Du skal mestre balancen i både at være leder og lærer. Viceskolelederstillingen er ½ undervisning og ½ lederstilling. Vi søger en viceskoleleder med erfaring fra det frie skoleområde, og som forstår at udnytte de rammer, en Grundtvig/Koldsk Friskole giver mulighed for.

Vi ønsker os en viceskoleleder, der kan undervise i musik samt har flair for IT, herunder Excel. Måske har du erfaring med læsevejledning også.

  • Er udadvendt og med ”glimt i øjet”
  • Har gode kommunikative evner både eksternt og internt
  • Har overblik og er struktureret– også i pressede situationer
  • Vil medvirke til at fremme skolens pædagogiske udvikling

Ådalskolen er en selvejende institution, grundlagt i 1873. Skolen har 27 fastansatte + yderligere fasttilknyttede vikarer. http://aada.dk/sp/42467/text/V%C3%A6rdigrundlag

 

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Aktuelt er intervallet 389.547-463.437 kr.

 

Yderligere informationer om stillingen kan indhentes ved besøg eller ved telefonisk henvendelse til skoleleder Lone Binzer, tlf. 3028 6181 eller bestyrelsesformand Per Mørk tlf. 4023 8963.

 

Ansøgningen med relevante bilag sendes elektronisk senest d. 30. april 2018 til Ådalskolen, Fangel Friskole, Lone Binzer, mail: lb@aada.dk

Mærk ansøgningen 'viceskoleleder'. 

 

Der afholdes jobsamtaler 8. maj 2018.  

 

 

 

Vi søger i øjeblikket en læsevejleder. Kontakt skolen hvis det kunne være noget for dig.

Vikararbejde i skolen og SFO'en

Vi synes generelt, vi har en god skole og en god arbejdsplads med nogle gode kolleger med relativt lille udskiftning. - Folk synes heldigvis at være tilbøjelige til at blive her længe!
Vi bruger ikke vikarbureauer eller lignende, men har ud over den faste stab nogle pensionerede medarbejdere, tidligere elever, praktikanter og lignende at trække på, når der er mandefald. Denne gruppe har naturligvis også andre gøremål og derfor er udskiftningen større. Vi er altid interesserede i at høre fra folk, der kan noget med børn i skolealderen og kunne have lyst til at springe til, når vi har brug for det.

Så hvis du kender Ådalskolen, eller kunne tænke dig at lære den at kende i forbindelse med forefaldende vikararbejde, er du meget velkommen til at sende en "uopfordret ansøgning", hvor du skriver lidt om dig selv, vedlagt relevante uddannelsesbeviser, udtalelser osv. Send din ansøgning til ka@aada.dk eller til skolens postadresse.