Billedet på sidehoved
  • Ådalskolen, Fangel Friskole
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
  • Ådalskolen, Fangel Friskole

Nyt fra...

Kratholmskoven

Kære forældre.

Skoven er fantastisk - især efter den flotte renovering. Men Kratholmskoven er også en meget våd skov, hvilket betyder at hele det midterste stykke faktisk er sump. Det betyder selvfølgelig at børnene ikke har adgang hertil. Det samme gælder de vandhuller som går helt ned til de broer, som kopler stisystemerne sammen.

Disse vandhullers overflade erpå nuværende tidspunkt fuldstændig dækket, med brøndkarse. Nogle børn kunne fristes til at tro, at der IKKE er vand nedenunder, så vær søde at snakke med jeres børn om, at det er et vandhul og at man ikke må gå derud. Vi italesætter det naturligvis løbende i SFO.

Et nyt tiltag omkring skovdagen er, at vi ikke længere medbringer vand og plastikkrus til børnene, da vi på den måde bruger rigtigt mange kopper.

Børnene skal istedet tage deres drikkedunk med i skoven – i skoven bliver dunkene opbevaret i i kasse, således vi sikre os at vi får alle dunke med retur igen. Børnene drikker kun ved vores base, og slæber ikke dunkene med rundt i hele skoven.

Mvh. SFO`en. 

23-05-2018 BUS