Billedet på sidehoved
 • Ådalskolen, Fangel Friskole
image
Billedet på sidehoved
 • Ådalskolen, Fangel Friskole

Opslagstavlen

 • ikon
  Sæt kryds i kalenderen lørdag den 7.9.2019 kl. 11-14 - der afholdes den årlige skoleudflugt i Hindsgavl Dyrehave/aktivitetsområde med mulighed for rundtur med naturvejleder (først-til-mølle-princip, max. 50 pers.)
  Den endelige tilmelding sendes ud i august.
  Mvh. 3.a og 3.b

   
  Betina R. P. Jørgensen den 24-06-2019
 • ikon
  ARBEJDSLØRDAG

  Sæt endelig kryds i kalenderen lørdag den 24.8.2019, for der holder vi arbejdslørdag. Vi glæder os til at se så mange som muligt. Nærmere oplysninger om dagen, opgaver, tider mv., kommer efter sommerferien.
  Betina R. P. Jørgensen den 24-05-2019
 • Social Ansvarlighed og Dannelse...  Eleverne på Ådalskolen er ikke bange for at tage ansvar - og igennem efteråret har eleverne bidraget på forskellig vis. (Det gør de i øvrigt hele året).
  Her er 2 nylige eksempler:
  4. kl. har deltaget i Bag for en sag. Bagt og solgt kager - og sendt de indsamlede penge til Børnetelefonen hos Børns Vilkår. 
  6.kl. har på skift 5 torsdage cyklet ud til et plejecenter og læst for Demente. Beboerne har været meget glade og bevæget over besøgene og for oplæsningen.
  Bo Busk Madsen den 19-11-2018

 • Tillykke – I har vundet…
  Eleverne på Ådalskolen deltager gerne i forskellige events. Ofte er eleverne også så gode at de vinder. Tirsdag fik 8. kl. kage, fordi Lærke, Joachim og Kasper fra 8. kl. var blandt de bedste ved en Skills konkurrence på Kold College. De fik 2. pladsen.
   
  I onsdags havde vi besøg af en is-bil med is til alle elever og ansatte. Ådalskolen var en af vinderne i konkurrencen i Alle Børn Cykler (som fandt sted i uge 36 og 37). Skolen havde flest cyklende børn i forhold til skolens størrelse.
   
  Sidst, men ikke mindst har 3.-5. kl. fået en ”Opdagelsesrejse med Virtual Reality” - en interaktiv oplevelse som syrisk flygtningebarn - i forbindelse med Årets U-landskalender 2018. Dansk Flygtningehjælp har været på besøg og i børnehøjde formidlet flygtningebørns udfordringer med en blanding af personlige fortællinger, den nyeste virtuel reality-teknologi og 360-filmoptagelser fra Jordan.
   
  Langt fra alt er konkurrence. 0.-5. kl. deltog i et stort Spil Dansk fællessangsprojekt på Flakhaven foran Rådhuset 31. oktober. Det var en stor oplevelse sammen med mere end 2000 andre børn – og hvor der også blev tid til at hylde Kim Larsen.
  Bo Busk Madsen den 14-11-2018


 • Ådalskolen har haft en forrygende emneuge.
  0. kl. - 6. kl. har leget og lært, forsket og fniset.
  7. kl. lavede skuespil, mens 8. kl. var på overlevelsestur og 9. kl. i praktik. Torsdag var der skolefest med mad, dans og seje 'moves'. Fredag før ferie løb alle Skolernes Motionsløb - De er så seje allesammen! Én fra 4. kl. nåede helt op på 18,2 km! 
  Bo Busk Madsen den 12-10-2018

 • Ozobot er en af de mindste robotter i verden, som kan programmeres. Den kan køre, dreje rundt, lyse/blinke i flere farver og komme med lyde.
  5.kl brugte blokprogrammering med OzoBlockly.   
  Bo Busk Madsen den 10-10-2018