Billedet på sidehoved
 • Ådalskolen, Fangel Friskole
image
Billedet på sidehoved
 • Ådalskolen, Fangel Friskole

Opslagstavlen

 • ikon
  DIGITAL DANNELSE - væsentligt foredrag for forældre til børn i alle aldre om, hvordan vi takler udfordringerne på de sociale medier. Vi ses til foredraget i morgen

  tirsdag den 22.10.2019 kl. 19-21

  Alle er velkomne.
  Betina R. P. Jørgensen den 21-10-2019
 • ikon
  Scleroseforeningen, afd. Odense, afholder foredrag på Ådalskolen i morgen, onsdag den 23.10.2019 kl. 20.00. Der er stadig ledige pladser, så hvis I er interesserede, kan I gå på Scleroseforeningens hjemmeside, afd. Odense, og tilmelde jer. Prisen er kr. 100,00.
  Betina R. P. Jørgensen den 22-10-2019

 •  
  Digital dannelse
   
  Det er os en stor fornøjelse at invitere Jer til en aften i selskab med Lykke Møller Kristensen.
  Foredraget tager udgangspunkt i Lykkes personlige erfaringer, hvordan hun selv har oplevet bagsiden af de sociale medier, og hvordan hun sammen med sin familie håndterede disse udfordringer.
  Lykke besøger Ådalskolen tirsdag D. 22. oktober 2019, i tidsrummet 17:00-19:00, hvor ALLE forældre er inviteret. Det samme gælder skolens personale. Tilmelding sker via Forældreintra.
  Samme dag vil eleverne på 4., 5. og 6. årgang også opleve Lykkes foredrag.
  Vi ser frem til en spændende, indholdsrig og lærerig aften, og vi håber du vil være med.
  Vel mødt
  Mvh. Lone, Bo og Brian
   
  Uddrag fra hjemmeside: https://digiwise.dk/eksperten-bag/

   
  Lone Binzer den 30-08-2019
 • Social Ansvarlighed og Dannelse...  Eleverne på Ådalskolen er ikke bange for at tage ansvar - og igennem efteråret har eleverne bidraget på forskellig vis. (Det gør de i øvrigt hele året).
  Her er 2 nylige eksempler:
  4. kl. har deltaget i Bag for en sag. Bagt og solgt kager - og sendt de indsamlede penge til Børnetelefonen hos Børns Vilkår. 
  6.kl. har på skift 5 torsdage cyklet ud til et plejecenter og læst for Demente. Beboerne har været meget glade og bevæget over besøgene og for oplæsningen.
  Bo Busk Madsen den 19-11-2018

 • Tillykke – I har vundet…
  Eleverne på Ådalskolen deltager gerne i forskellige events. Ofte er eleverne også så gode at de vinder. Tirsdag fik 8. kl. kage, fordi Lærke, Joachim og Kasper fra 8. kl. var blandt de bedste ved en Skills konkurrence på Kold College. De fik 2. pladsen.
   
  I onsdags havde vi besøg af en is-bil med is til alle elever og ansatte. Ådalskolen var en af vinderne i konkurrencen i Alle Børn Cykler (som fandt sted i uge 36 og 37). Skolen havde flest cyklende børn i forhold til skolens størrelse.
   
  Sidst, men ikke mindst har 3.-5. kl. fået en ”Opdagelsesrejse med Virtual Reality” - en interaktiv oplevelse som syrisk flygtningebarn - i forbindelse med Årets U-landskalender 2018. Dansk Flygtningehjælp har været på besøg og i børnehøjde formidlet flygtningebørns udfordringer med en blanding af personlige fortællinger, den nyeste virtuel reality-teknologi og 360-filmoptagelser fra Jordan.
   
  Langt fra alt er konkurrence. 0.-5. kl. deltog i et stort Spil Dansk fællessangsprojekt på Flakhaven foran Rådhuset 31. oktober. Det var en stor oplevelse sammen med mere end 2000 andre børn – og hvor der også blev tid til at hylde Kim Larsen.
  Bo Busk Madsen den 14-11-2018