Billedet på sidehoved
  • Ådalskolen, Fangel Friskole
image
Billedet på sidehoved
  • Ådalskolen, Fangel Friskole

 

Stillingsopslag årsvikariat, Ådalskolen i Bellinge, Odense

Lærer søges til årsvikariat

Ådalskolen, Fangel Friskole søger en kompetent og engageret håndværk/designlærer, der også kan undervise i matematik og eventuelt idræt på mellemtrinnet.

Vi søger en lærer med lyst til at være en aktiv del af en udviklingsorienteret friskole, som i trivsel og undervisningen prioriterer relationen. Du skal kunne se dig selv i skolens visionstræ med fokus på læring, bevægelse og fællesskab sammen med kollegaer, elever og forældre.

Du skal kunne undervise i håndværk/design, sløjd og matematik på mellemtrinnet, og du skal være parat til at planlægge og gennemføre emneuger på tværs af fag og klasser og i tæt samarbejde med kollegerne.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Yderligere informationer om stillingen kan indhentes ved henvendelse til skoleleder Lone Binzer, pr. mail lb@aada.dk eller på tlf.nr. 30 28 61 81.

Vi skal have din ansøgning snarest muligt. Der afholdes løbende samtaler. Den skal sendes som en samlet PDF-fil (ansøgning og bilag) til kontoret@aada.dk. Mærk ansøgningen ”Årsvikariat”.

Ansættelse sker efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC.

 

Ådalskolen er en Grundtvig-Koldsk Friskole med ca. 230 elever. Skolen er en selvejende institution, grundlagt i 1873 og har 27 fastansatte medarbejdere. http://aada.dk/sp/42467/text/V%C3%A6rdigrundlag

 

 

 

Vikararbejde på skolen og i SFO'en

Ådalskolen er en god arbejdsplads, og folk synes heldigvis at være tilbøjelige til at blive her længe!

Vi bruger ikke vikarbureauer eller lignende men har ud over den faste stab nogle pensionerede medarbejdere, tidligere elever, praktikanter og lignende at trække på, når der er mandefald. Denne gruppe har naturligvis også andre gøremål og derfor er udskiftningen større.

Vi er altid interesserede i at høre fra folk, der kan noget med børn i skolealderen og kunne have lyst til at springe til, når vi har brug for det.

Så hvis du kender Ådalskolen eller kunne tænke dig at lære den at kende i forbindelse med forefaldende vikararbejde, er du meget velkommen til at sende en "uopfordret ansøgning", hvor du skriver lidt om dig selv, vedlagt relevante uddannelsesbeviser, udtalelser osv.

Send din ansøgning til kontoret@aada.dk eller til skolens postadresse.

 

Opdateret 25.03.2019