Ledige stillinger

Administrativ medarbejder

Vi søger en administrativ medarbejder, som i samarbejde med bogholder og ledelse skal arbejde med økonomistyring, regnskab, budgetter samt andre opgaver forbundet med skoleadministration. Stillingen er pt. på 20 timer. Arbejdstider/dage er fleksible og aftales ved ansættelsen.

Det er en fordel, hvis du også har gode, brede IT-færdigheder, som vi kan bruge til skolens øvrige kommunikationsopgaver.

Vi søger en medarbejder, som har humor, er fleksibel, og som vil være en del af en aktiv og åben skolekultur, hvor vi betragter skolen som en fælles arbejdsplads, og hvor alle funktioner er betydningsfulde og værdsættes.

Sidste frist for ansøgning er fredag d. 22.10.2021 kl. 12.00.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Yderligere informationer om stillingen kan indhentes ved henvendelse pr. mail eller telefon til skoleleder Lone Binzer, lb@aada.dk tlf. 3028 6181. Ansøgning med relevante bilag i samlet pdf.fil sendes til kontoret@aada.dk. Mærk ansøgningen “administrativ medarbejder”.

Samtaler afholdes i uge 43.


 

Pædagogisk medarbejder med idrætsprofil

Ådalskolen, Fangel Friskole søger en engageret, kompetent pædagog/lærer l skole og fritidsordning med tiltrædelse den 1.11.2021 eller snarest derefter. Stillingen er en kombineret fuldtidsstilling.

Vi søger en pædagog/lærer, der ønsker at være aktiv omkring vores idræts- og bevægelsesprofil. Du vil være tilknyttet både i SFO- og skoledel. Du forventes at indgå i et forpligtende tværfagligt samarbejde med lærer- og pædagog kolleger. Det er nødvendigt at være omstillingsparat og fleksibel, så vil du være en del af en udviklingsorienteret friskole og fritidsordning, er nedenstående opgaver en del af jobbet.

  • Støttelærer i klasser eller for enkelte elever med særlige behov 
  • Idrætsundervisning i de yngste klasser 
  • Igangsætter af aktiviteter i SFO-del, blandt andet med bevægelse som fokuspunkt 
  • Deltage i udvikling af pædagogik og skolekultur, også i forbindelse med om- og tilbygning 
  • Det kan ligeledes blive aktuelt at være en del af skolens Forårs-SFO fra 1.3.2022
  • Du ser vores naturskønne omgivelser som et aktiv for SFO-aktiviteter og undervisning

Sidste frist for ansøgning er fredag d. 22.10.2021 kl. 12.00.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Yderligere informationer om stillingen kan indhentes ved henvendelse pr. mail eller telefon til afdelingsleder i SFO, Brian Uldal Skov, bus@aada.dk tlf. 6596 3330/2422 1281 eller skoleleder Lone Binzer, lb@aada.dk tlf. 3028 6181. Ansøgning med relevante bilag i samlet pdf.fil sendes til kontoret@aada.dk. Mærk ansøgningen "pædagogisk stilling med idrætsprofil"

Samtaler afholdes i uge 43.


 

Vikararbejde på skolen

Ådalskolen er en god arbejdsplads, og folk synes heldigvis at være tilbøjelige til at blive her længe!

Vi bruger ikke vikarbureauer eller lignende men har ud over den faste stab nogle pensionerede medarbejdere, tidligere elever, praktikanter og lignende at trække på, når der er mandefald. Denne gruppe har naturligvis også andre gøremål og derfor er udskiftningen større.

Vi er altid interesserede i at høre fra folk, der kan noget med børn i skolealderen og kunne have lyst til at springe til, når vi har brug for det.

Så hvis du kender Ådalskolen eller kunne tænke dig at lære den at kende i forbindelse med forefaldende vikararbejde, er du meget velkommen til at sende en "uopfordret ansøgning", hvor du skriver lidt om dig selv, vedlagt relevante uddannelsesbeviser, udtalelser osv.

Send din ansøgning til kontoret@aada.dk eller til skolens postadresse.